+31 (0) 165 - 554 200
Openstaande vacatures

JANSEN & van de LUIJTGAARDEN ADVOCATEN is op zoek naar:

– Advocaat of gevorderd advocaat-stagiair algemene praktijk

Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste en gedreven collega waarbij vakinhoudelijke kwaliteit op de voorgrond staat.

Het kantoor:
Ons kantoor kenmerkt zich door een informele werksfeer waarbij we elke dag trachten het optimale resultaat te behalen voor onze cliënten en het beste uit ons zelf halen. Op dit moment werken er zes advocaten met allen een eigen specialisme.

Wie en wat:
Wij zoeken een advocaat of gevorderd advocaat-stagiaire algemene praktijk die in staat is zelfstandig en op efficiënte wijze inhoudelijke kwesties af te wikkelen. Voor de advocaat of advocaat-stagiaire geldt dat hij of zij analytisch en communicatief sterk (zowel in woord als geschrift) dient te zijn. Kernwaarden zijn voorts initiatiefrijk, leergierig, commercieel, marktgericht, betrokken, stressbestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving. Binnen onze ambitieuze bedrijfscultuur krijg je de mogelijkheid om vorm en inhoud te geven aan de eigen praktijk. Eigen initiatieven en ideeën zijn daarbij meer dan welkom. Een specialisatieopleiding vormt daarnaast ook een onderdeel van je verdere ontwikkeling.

Solliciteren:
Geïnteresseerd in deze functie en spreekt ons kantoor je aan? Stuur dan een motivatiebrief, cv en cijferlijst(en) naar info@jl-advocaten.nl ter attentie van mevrouw C. van Dorst. Voor meer informatie omtrent de vacature kunt u contact opnemen met mr. B.P.J.H. van de Luijtgaarden op nummer 0165-554200.