+31 (0) 165 - 554 200
over ons
Over ons Jansen & van de Luijtgaarden

Jansen & van de Luijtgaarden is gevestigd in Roosendaal. Het kantoor is opgericht in 1982 door mr. Peter Jansen.

Ons kantoor richt zich op de algemene civiele praktijk en bestuursrecht. Met de overname van het kantoor in 2016 door mr. Barry van de Luijtgaarden is het kantoor uitgebreid met een grote strafrechtpraktijk.

Het team van specialisten bestaat uit zes advocaten die allen over een ruime ervaring beschikken op hun vakgebied(en).

Onder het kopje ‘specialismen’  ziet u op welke rechtsgebieden wij u kunnen bijstaan. Ziet u uw kwestie er niet bij staan neemt u dan gerust contact met ons op.

Alvorens wij voor u een dossier aanmaken kunt u altijd vrijblijvend informeren of ons kantoor u kan bijstaan en of u wel bijstand nodig heeft. Het komt voor dat een korte uitleg over het probleem dat zich voordoet reeds voldoende duidelijkheid geeft.

U kunt telefonisch informeren maar u kunt ook een afspraak maken met één van onze specialisten.

Mocht u op het gebied van strafrecht een spoedeisende kwestie hebben dan kunt u contact opnemen op +31 (0) 165 – 554 200.

Onze tarieven

Onze tarieven en de wijze van declareren zijn afhankelijk van de aard en omvang van de zaak. Hierbij kan gedacht worden aan de volgende mogelijkheden:

a. betaling op basis van een uurtarief
U betaalt een voorschot en voorts wordt er gedeclareerd op basis van een uurtarief. Onze advocaten informeren u graag over onze tarieven.

b. gefinancierde rechtsbijstand
In enkele rechtsgebieden staat ons kantoor cliënten bij op basis van toevoegingen verstrekt door de Raad voor Rechtsbijstand. In de meeste gevallen dient u eenmalig een eigen bijdrage te voldoen. De hoogte hiervan is wettelijk vastgelegd en is afhankelijk van uw inkomen.