+31 (0) 165 - 554 200
Arbeidsrecht

Salarisproblemen, ontslag, ziektes of ruzie met een werknemer of met een werkgever. Voor een ieder een erg ingrijpende situatie. Nog niet te spreken over een fusie of overname van een bedrijf en de rechten die van je werknemer wel of niet meegaan of de onzekerheid als werknemer daarbij. Een goed advies is in deze wenselijk. JANSEN & van de LUIJTGAARDEN ADVOCATEN kan u daarin voorzien. Hetzelfde geldt als er gedacht wordt aan een schorsing of een op non-actief stelling. Een nog groter probleem kan ontstaan bij een ontslag op staande voet. Kan of kon het wel gegeven worden?
Werknemers staan anders dan in ons omringende landen bijzonder sterk. De werkgever moet immers een aardig dossier opgebouwd hebben om feitelijk iets te kunnen doen. Werkgevers begeleiden wij met het opbouwen van een dossier bij een werknemer die zijn opgedragen taken onvoldoende uitvoert.

Voor vragen over arbeidsrecht kunt u contact opnemen met mevrouw mr. A. (Annemiek) Zwart, zij is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN) of mr. A.P.E. (Arno) de Brouwer.