+31 (0) 165 - 554 200
mr. B.P.J.H. (Barry) van de Luijtgaarden

Mr. Van de Luijtgaarden heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij is in 2007 afgestudeerd.

Sinds 2016 is hij als mede-oprichter van JANSEN & VAN DE LUIJTGAARDEN ADVOCATEN aan het kantoor verbonden. Hiervoor was hij 8 jaar advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor te Breda. Zijn intrede in de advocatuur deed hij bij Jansen c.s. advocaten.

De aandachtsgebieden van mr. Van de Luijtgaarden zijn:

  • Strafrecht
  • Economische delicten
  • Internationaal Strafrecht.

Mr. Van de Luijtgaarden mag zich specialist in strafzaken noemen daar hij de specialistenopleiding gevolgd heeft aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrecht te Utrecht, welk instituut is gelieerd aan de Universiteit Utrecht. Voorts is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Mr. Van de Luijtgaarden heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en (sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht, Jeugdstrafrecht, Militair strafrecht, Financieel economisch strafrecht, Milieu strafrecht, Internationaal Strafrecht, TBS, Uit- en overleveringszaken, Vreemdelingen(straf)recht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bij spoed in strafzaken kunt u hem bereiken op 06 2058 3103